Annons:

Korta polisnotiser: Hundbråk, drograttfylla och hot mot tjänsteman

De senaste dagarna har polisen fått hantera ett flertal anmälningar. Här har vi samlat några av dem. 

Annons:

* Den 1 maj stoppades en förare i 30-årsåldern på E22 i höjd med Verkebäck. Det gjordes en förar- och fordonskontroll av aktuell bil och föraren blåste negativt. Däremot visade han särskilda tecken på narkotikabruk och misslyckades i en ögonundersökning. 

Mannen blev misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Ett beslut om husrannsakan togs också, men det ska inte ha hittats något. 

* Vid 01.50-tiden natten mot onsdag blev en man i knappa 20-årsåldern, som skulle omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, hotfull mot ordningsvakterna och polisen. Han ska ha uttalat hotelser och även krängt med kroppen. 

han är nu misstänkt för både hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. 

* En kvinna hade köpt en hund, men enligt säljaren hade man varit elak om hunden och ville nu ha den tillbaka. Uppgifter om det har man spridit på sociala medier och köparen av hunden har nu gjort en anmälan om ofredande. 

* En kvinna i 45-årsåldern hade med sig solglasögon in i matbutiken. När hon sedan gick därifrån var brillorna borta. Vem som tagit dem är oklart och det framgår inget värde i anmälan. En anmälan om stöld är upprättad.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt