Annons:

JUST NU: MELLO-VINNAREN KOMMER TILL VIRSERUM

The Mamas vann Melodifestivalen i lördags och kommer till Virserums Musikdagar i juni. Foto: Blixten & Co/Pressbild

JUST NU: MELLO-VINNAREN KOMMER TILL VIRSERUM

The Mamas vann årets upplaga av Melodifestivalen och är klart för Eurovision Song Contest. Nu står det också klart att trion kommer till Virserums Musikdagar i juni. 

Annons:

The Mamas har vunnit Melodifestivalen och blir därmed de första kvinnorna att ta hem musiktävlingen sedan 2014. Gruppen, som består av Ashley Haynes, Loulou Lamotte och Dinah Yonas Manna, kommer representera Sverige i Rotterdam under Eurovision Song Contest i maj. 

En dryg månad senare, torsdagen den 25 juni, kommer den spralliga trion till Virserums Musikdagar för en spelning i Virserums kyrka. 

– Än så länge är det vårt stora dragplåster. Det ska bli så kul att de kommer till oss, de är ändå ganska okända. De var med i ”Så ska det låta” för en tid sedan och de är så varma mot varandra. Då gjorde jag ett försök att få dem till Virserum och kollade om de är lediga, säger arrangören Tommy Svanström. 

Vad säger du om att de kommer till Virserum?

– Jag tycker att det är fantastiskt och påstår att det är de hetaste artisterna i Sverige just nu. Efter Mello-segern är de fortfarande chockade och vem vet, de kanske vinner ESC också, säger Tommy Svanström. 

Hur går arbetet med att sätta programmet?

– Jag har ganska mycket som jag måste slutföra. Jag tror att det blir bra. Det är alltid kul med självklara artister som lockar med sig andra människor att komma och lyssna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt