Annons:

Bröllopstårtan – får en kvinna gifta sig med vem hon vill?

Kajsa Ernst har huvudrollen i Bröllopstårtan som spelas på Bryggaren den 18 oktober.

Bröllopstårtan – får en kvinna gifta sig med vem hon vill?

På söndag visas föreställningen Bröllopstårtan på Bryggaren i Västervik, med Kajsa Ernst i huvudrollen. Pjäsen handlar om vem en kvinna kan gifta sig med. År det ok att en kvinna gifter sig med en kvinna? Innan föreställningen börjar serveras en tårta bakad av Smultronboda kafé.

Annons:

Söndag den 18:e november kommer Riksteatern till Västervik med komedin ”Bröllopstårtan” Vi får följa Della som driver ett bageri, vida känt för sina makalösa tårtor. När bästa vännens dotter Jen frågar om Della vill göra tårtan till hennes bröllop, blir hon först överlycklig! Men Della är en konservativ kvinna, och när hon inser att Jen ska gifta sig med en annan kvinna tvingas hon ifrågasätta sin övertygelse om hur ett äktenskap egentligen ska se ut. Dellas funderingar startar en kedja av nya infallsvinklar och omvälvande förändringar som också skakar om hennes eget äktenskap. I huvudrollen som Della får vi se Kajsa Ernst, känd från filmer som bl a Min pappa Marianne, Masjävlar, och Tomten är far till alla barnen.

På grund av restriktionerna för covid-19 är publiken begränsad till 50 personer glest placerade i salongen.

- Biljetterna är redan slutsålda, men för de som lyckats komma över en biljett finns möjlighet att förbeställa kaffe och tårta bakad av Smutronboda kafé som serveras innan föreställningen, säger Torgil Höckergard, ordförande i Västerviks Riksteaterförening.
Bröllopstårtan är en samproduktion mellan Riksteatern och Malmö Stadsteater.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt