Annons:

Många lyssnade på Karl Hedin i Valdemarsvik

Karl Hedin, även kallad ”69-åringen” och ”industrimiljardären” i samband med att han häktades som misstänkt i ”Jakthärvan i Västmanland”.

Annons:

Inför närmare 200 andäktiga redogjorde Hedin för sina hjärtefrågor och den senaste tidens turbulens i samband med anklagelserna om olaga jakt.

Karl Hedin är en av Sveriges största privata skogsägare med sågverk och bygghandel på ett 20-tal platser.
Karl Hedin är en passionerad och mycket erfaren jägare och opinionsbildare i frågor som rör äganderätt, strandskydd, rättsfrågor och jakt med inriktning på varg.

Vargfrågan har blivit mycket polariserad där de drabbade av vargens härjningar är avvaktande och andra, främst icke drabbade, är för vargens utbredning.

Satt i häkte i 31 dygn

Hedin satt i häkte i 31 dygn för en tid sedan, varav den första veckan i fyllecell. I skrivande stund verkar miljöåklagaren stå på lösan grund då det saknas bevisning i form av skjuten varg, skottplats eller vittnesmål om avlossat skott. Ett eventuellt åtal dröjer trots att Hedin häktades för så länge sedan som i slutet av oktober förra året.

Med andan i halsgropen och nya insikter i Svenskt rättssystem släppte tystnaden i sällskapet varvid var och en åkte hem till sitt där diskussionen vid köksbordet antagligen fortsatte.

Karl Hedin far land och rike runt och delar med sig av sina erfarenheter inför tiotusentals personer. Facebook-gruppen ”Vi som stödjer Karl Hedin” har drygt tjugosjutusen medlemmar och har därmed blivit en kraft i opinionen. 

Wolter Stackelberg

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt