Annons:

Återförenade studentjubilarer träffades helgen 11-12/5 i Västervik

Återträff efter 50 år

Återförenade studentjubilarer träffades helgen 11-12/5 i Västervik

I ett Västervik sett från den finaste sidan, från servande kommunfolk, näringsställen samt ett generöst mottagande från en stad på väg framåt i bästa solsken, sågs vi helgen 11-12/5.

Annons:

Vi tackar för ett väl genomfört jubileum för er som tog eller hade ambitionen att ta studenten för 50 år sedan. Programmet var inte alls detaljstyrt men vad gör det när man umgås med vänliga, öppna och generösa människor. Vi måste ha varit en unik årgång eftersom ingen av oss hade begärt avvikande kost trots att det stod både kött, fisk, mejeriprodukter och allsköns vegetabilier på menyerna. De 2168:-, som blev över, har vi satt in på ett vällovligt projekt  för operation av läpp- gomspalt i fattigare länder kallat Smile.  Det uttrycktes önskemål om återseende lite tidigare nästa gång och vi tackar för det samt är beredda att lämna över budkaveln till nästa gäng som kan rekvirera filer från Leif.

Samtidigt får ni en glimt från Idö med en frälsarkrans i bakgrunden och den gjorde oss trygga samt nöjda över att inte behöva använda.

På återseende

Milo, Peter och Leif

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt