Annons:

Hon startar ny butik i centrala Västervik – ”Ville något mer”

Zarah Eljardali satsar på en egen verksamhet i centrala Västervik. Foto: Pressbild

Hon startar ny butik i centrala Västervik – ”Ville något mer”

Efter flera år inom vården tar Zarah Eljardali nu steget och satsar på en egen verksamhet. I mars öppnas hon upp butiken Zero på Storgatan 30 i centrala Västervik.
– Jag kände att jag ville något mer med livet, säger hon.

Annons:

Efter flera år som undersköterska och tandsköterska slår Eljardali nu in på en ny bana. I mars är det dags för att öppna butiken Zero mitt i centrala Västervik.

– 2022 var ett livsomvälvande år för vår familj och det fick mig att reflektera över vad som är viktigt i livet. Jag ville ställa om och idén om att starta eget föddes. Jag har trivts inom vården, men kände att jag ville något mer med livet.

"En mer hållbar affärsidé" 

Zero kommer erbjuda miljövänlig tryckning på alla tygmaterial och vänder sig till både företag och privatpersoner.

– Efter månader av planering och fördjupning inom textiltryck hittade jag en metod som funkar på alla material. Metoden heter DTF och kan tryckas på 100 procent bomull. Då jag älskar eco var det självklart att kunna erbjuda mina kunder ett alternativ som är bättre för miljön och människan. En mer hållbar affärsidé för vår planet. 

Störst efterfrågan kommer det förmodligen på att göra barnkläder och barnprodukter mer individuella – något som Zarah själv alltid tyckt om att göra till sina fyra barn. En annan drivkraft är att fortsätta arbeta med människor, fast nu på ett annat sätt.

– Dessutom har jag möjlighet att involvera min familj som jag vill hålla nära. Och Västervik ligger mig varmt om hjärtat då jag bott här i snart halva mitt liv. Jag flyttade till Västervik som 20-åring då kärleken förde mig hit. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt