Annons:

  • Nu växer Smart Yta med ytterligare 26 enheter

    Christoffer Dahlberg, Smart Yta och Björn Karlsson Fastighetsbyrån.

  • Nu växer Smart Yta med ytterligare 26 enheter

    Smart Yta ska bygga ytterligare 26 enheter på Lunnargatan

Nu växer Smart Yta med ytterligare 26 enheter

Den första längan med 26 enheter sålde slut snabbt. I höst kommer ytterligare ett hus att byggas med 26 nya enheter och försäljningen är redan i gång. Det gäller att vara först till kvarn om man ska kunna köpa en av de nyproducerade enheterna.

Annons:

Företaget heter Smart Yta och har byggt det långa huset på Lunnargatan. Där i finns 26 enheter som vem som helst kan köpa.

- Det är småföretag som har sin verksamhet här eller privatpersoner som ställer in sin husbil eller båt, säger Björn Karlsson, Fastighetsbyrån, som säljer enheterna.

I våras var de 26 första enheterna färdigbyggda och försäljningen gick snabbt.

- De såldes slut fort. Redan nu har jag sålt fem enheter, som kommer att finnas i det hus som byggas med start i höst och fler intressenter finns, säger han.

Nästa måndag den 26 augusti är det öppet hus där Christoffer Dahlberg, från Smart Yta och Björn Karlsson, kommer att visa de enheter som redan är uppförda.

- Vi såg till att det finns vatten, avlopp och el indraget till varje enhet. Det är bara att koppla in om man vill det, säger Christoffer Dahlberg.

En enhet kostar 600 000 kronor och den som köper enheten äger den senare. Någon hyra förekommer inte men en skötselavgift på 300 kronor i månaden.

- Då får man tillgång till vatten, avlopp, el och snöröjning, säger Björn Karlsson.

Det nya huset med ytterligare 26 enheter i kommer att vara färdigbyggt under kvartal två.

- Det finns ett stort intresse för att köpa de här enheterna, säger Björn Karlsson.

Företaget Smart Yta kommer att bygga liknande byggnader i både Växjö och Norrköping. De lokalerna kommer också att vara färdiga under kvartal två nästa år.

 

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt