Annons:

Västervikssalongen jobbar ideellt – samlar in pengar till organisation

Personalen vid Salong Amici jobbar ideellt nu på lördag och skänker alla pengar till BRY.

Västervikssalongen jobbar ideellt – samlar in pengar till organisation

På lördag den 26 oktober, kommer salong Amici att jobba ideellt för att samla in pengar till BRY (Barnens rättsskydd).
- Vi har som mål att alltid jobba mot minst ett välgörande ändamål varje år, detta gång föll valet på att skänka pengarna till BRY. Säger Veronica Eriksson, delägare på Amici.

Annons:

Tidigare år har Amici samlat in pengar till bland annat barnavdelningen på Västerviks sjukhus. Det här året tänkte de lite annorlunda.

- Vi resonerar såhär, att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Att då kunna ge ekonomiskt stöd till en organisation som BRY, som i dagsläget är helt beroende av frivilliga donationer likt den vi gör har gjort oss väldigt engagerade i att skapa ett så stort intresse kring denna dag som möjligt. Vi har redan nu fått stor respons bland våra kunder, endast positiv vilket gör att vi känner att vi gjort helt rätt val, säger Veronica.

Därför föll valet på BRY, en organisation som hjälper barn med rättsskydd.

- Barnen är de viktigaste vi har i vårt samhälle, tänker vi på Amici. Därför ligger det oss extra varmt om hjärtat att genomföra denna dag.

Organisationen BRY anser att barn idag saknar ett komplett rättskydd. De arbetar också för att det ska inrättas en särskild barndomstol i Sverige, någonting organisationen ser finns stort behov av. De även mycket med att ge stöd till utsatta familjer och deras barn.

De har jobbat hårt i ett par veckor för att planera och strukturera så denna dag ska bli så positiv som möjligt. Det har varit ett enormt lagarbete från frisörerna på salongen, vilket Veronica inte är förvånad över.

- När vi sätter en plan i verket gör vi det till 100% och tjejerna jag jobbar med har kommit med en nya idé nästan varje dag sen planeringen startade. Till exempel kommer det spelas livemusik för alla kunderna i salongen denna dag, hur mysigt är inte det? säger Veronica Eriksson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt