Annons:

  • ELON byter logga och gör samarbetsavtal med Audio Video

    Daniel Beijer butikschef ELON i Västervik

  • ELON byter logga och gör samarbetsavtal med Audio Video

    Butiken får ny färg på fasaden, från klarblå till grå.

ELON byter logga och gör samarbetsavtal med Audio Video

Electra Gruppen och ELON Group går ihop och bildar det gemensamma varumärket ELON och ELON Ljud & Bild. I onsdags byttes de tidigare loggorna ut på ELON-butiken på Allén samt Audio Video-butiken på Kolionivägen.

Annons:

De båda varumärkena har skrivit ett samarbetsavtal om tio år och kommer att bli Nordens största fackhandelskedja inom hemelektronik och vitvaror. Det innebär att cirka 100 Audio Video-butiker i landet byter namn till ELON Ljud och bild. Tillsammans med ELON:s butiker i Norge och Sverige innebär det att den nya kedjan kommer att ha drygt 500 butiker.

Fram till 2022 ska alla butiker i landet vara utrullade och fått sin nya logga. I onsdags var det Västerviksbutikerna i Allén och på Kolonivägen som fick nya loggor.

– Det blir ett modernt uttryck och det blir mer stilrent, säger Daniel Beijer, butikschef och delägare i ELON-butiken i Allén.

Ny färg

Butikerna ska ha bättre tillgänglighet och ge kunden bättre köpupplevelse genom central effektivitet och lokal närvaro, där tjänster och kunskap finns i butiken samt distanshandelns möjligheter ökar via näthandeln.

Det nya butikskoncptet kommer att ge en känsla av att produktlagret byts ut mot fokus på inspiration och vägledning. Personligt bemötande och rådgivning står i centrum i stället för produkter.

– Nuvarande sortiment kommer att utökas med husgeråd. I dag säljer vi vitvaror, kök, badrum, belysning och köksapparater, säger Daniel Beijer.

Glöm den färggranna loggan i blått och rött med en stjärna i namnet ELON. Nu kommer allt gå i gråskala. Butikerna i Västervik får grå fasad istället för den blåa som fanns där tidigare.

– På sikt kommer vi även att göra om invändigt i butiken, säger Daniel Beijer.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt