Annons:

”Kvinnligt ledarskap leder ofta till lönsamma företag”

Stina Porsgaard (i mitten) kommer att berätta hur hon tillsammans med sin personal lyckats med sin resa för att göra Stadshotellet framgångsrikt.

”Kvinnligt ledarskap leder ofta till lönsamma företag”

Onsdagskvällen den 29 januari, bjuder LRF- Konsult tillsammans med PwC och Länsförsäkringar Bank in till årets kvinnliga företagskväll. Under kvällen kommer flera olika kvinnliga föreläsare och det ges möjlighet att mingla.



 


  

Annons:

Det är sju kvinnor som kommer att föreläsa om hur det går att utveckla de företag man driver eller arbetar på. Bland annat kommer Marianne Hennel, kontorschef vid LRF-konsult, Camilla Skogsberg PwC, Anne-Charlotte Johansson och Emelie Dahlquist från Länsförsäkringar Bank samt Stina Porsgaard, hotelldirektör Best Western Stadshotellet i Västervik. Hon kommer att tala om en prisbelönt företagsresa.

- Jag kommer att tala om mitt ledarskap och vår resa på Stadshotellet, säger Stina.

Det kommer att handla om nycklarna till varför Stadshotellet är där de är idag och arbetet fram dit.

Det finns många duktiga och framgångsrika kvinnliga företagare i Västervik, hur ser du på det?

- Jag tycker att vi kunde vara fler. Det finns många som är jätteduktiga kvinnor. När jag tittar på vilka kvinnor som skulle komma på en sådan här kväll är det inte super många.

Hon anser att det finns skillnader i ur kvinnor och män leder företag.

- Kvinnliga företagsledare är duktiga på att ta tillvara på sin personal. Kvinnligt ledarskap leder ofta till lönsamma företag.

Hur ser framtiden ut. Kommer det att bli fler kvinnliga företagare?

- Jag märker att det kommer väldigt många duktiga kvinnor som tar för sig på annat sätt än tidigare. De presterar bättre och jag tror att det kommer fler kvinnliga ledare i framtiden, säger Stina Porsgaard.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt