Annons:

Affärsnätverk i Västervik startar upp igen

Ett 30-tal personer möttes vid Kulbackens restaurang i tisdagsmorse för att delta i BNI, affärsnätverk i Västervik

Affärsnätverk i Västervik startar upp igen

BMI Guldkant, höll sitt möte i Restaurang Kulbacken på tisdagsmorgonen. Ett 30-tal personer samlades för att starta upp företagsnätverket på nytt.

- Det blir BNI 3.0 den här gången i Västervik, säger Håkan Hydén, BNI konsult.

  

Annons:

BNI är ett affärsnätverk där medlemmarna i nätverket lär känna varandra och på det sättet rekommendera varandras tjänster och produkter till andra.

- Vi säljer inte till varandra utan vi rekommenderar andra i nätverket så de hittar nya affärsmöjligheter, säger Håkan Hydén.

I tisdagsmorse träffades ett 30 – tal företag, där flera var inbjudna för att se hur nätverket fungerar. Andra har varit med i nätverket sedan tidigare.

- Vi kommer att träffas på Kulbacken varje tisdagsmorgon. Vi vet att kontinuerliga träffar ger ett bra resultat, vilket också ökar affärerna för våra medlemmar, säger Håkan Hydén.

Målet är att nätverksföretagen ska få en långsiktig relation och att nätverket också ska ge långsiktiga affärer.

Målet är 40 företag

BNI vill växa i Västervik och målet är att det ska finnas 40 företag från Västervik som är anslutna till affärsnätverket BNI.

- Genom att vara närvarande vid alla sammankomster och att man är förberedd, engagerad, aktiv och lyssnande gör att man lyckas, säger Håkan Hydén.

Vi varje träff är det ett företag som får några minuter på sig att berätta om sitt företag. Vad de har gjort tidigare, vad de gör nu och vilka arbeten som ligger framöver.

- Meningen är att man ska lära känna varandra och på det sättet kunna rekommendera nätverksföretagen till andra.  Det gör man genom att bygga upp ett förtroende till varandra, säger Håkan Hydén.

Håkan Hydén menar att affärsnätverket inte får vara en mötesplats för att ta en fika utan det måste finnas ett driv i programmet och alla ska komma till tals under frukostmötet.

- Relationerna är viktiga och de skapas när man möts, säger Håkan Hydén.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt