Annons:

Ny app ska digitalisera Västerviks klubbliv

Nightli en ny app som Palladium i Västervik kommer att samrbete med.

Ny app ska digitalisera Västerviks klubbliv

Nätverket för klubbliv Nightli har ingått ett samarbete med Palladium i Västervik för att digitalisera nattlivet och klubbandet i Västervik. Ett första test av tjänsten kommer att göras nu på lördag den sjunde mars.

Annons:

Nightli är ett nätverk för klubbälskare där det är möjligt att bygga en nattlivsprofil genom att levela-up likt ett spel och knyta kontakter med hjälp av en QR-kod. Användare har sedan möjligten till att dela på köpta biljetter med sina kontakter och samla lojalitetspoäng på sin favoritnattklubb. Appen är utvecklad av Tribed Community AB, en start-up på KTH Innovation i Stockholm med fler funktioner under utveckling efter att BETA-versionen har lanserats.

- Vi är oerhört tacksamma för förtroendet från Palladium som delar vår syn på hur framtidens nattliv kommer att se ut, säger Henrik Hellbe, VD på Tribed Community AB.

Oavsett vem man är anser nightli att man är en bra kund.

- Därför har vi gjort det möjligt för nattklubben att se kundnivån oavsett vilken vakt eller inkastare som jobbar under kvällen. Säger Henrik Hellbe.

Nattklubbar som använder nightli ansvarar själva för beslutsprocessen.

- Eftersom vi vet att klubbarna lokalt vet bäst. Appen fungerar däremot som ett stöd för att förenkla arbetet, säger Henrik Hellbe.

Appen finns tillgänglig både iOS och Android undeer namnet ”nightli-My social nightlife”.

  

Annons:

Anders Sjögren

anders.sjogren@dagensvastervik.se

0733100831

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt