Annons:

BOIF tog tredje raka – besegrade FBSK

Philip Ekholm gjorde mål för BOIF i segermatchen. Foto: Ossian Mathiasson

BOIF tog tredje raka – besegrade FBSK

Blackstad/Odensvi IF tog sin tredje raka seger i division 6 på torsdagskvällen. Frödinge/Brantestads SK besegrades med 3-2.
– Det var inte vackert men vi vann, säger Viktor Fransson.

Annons:

BOIF har fått en flygande start på seriespelet. På torsdagskvällen kom lagets tredje raka seger efter en tät drabbning mot Frödinge/Brantestad. 

– Nu har vi en poäng mer än vi hade förra året när serien var slut. Då är det klart att det är jätteskoj. Det var inte vackert men vi vinner matchen. När vi spelar bra är vi jävligt bra och det var stundtals riktigt bra första 75, säger BOIF-tränaren Viktor Fransson.

Hemmalaget hade både 2-0 och 3-1 innan man åkte på en utvisning. 

– Det blev lite hårdare spel och en av våra spelare fick ett hjärnsläpp. De får tryck på oss då, men de skapar inga jättefarliga chanser. 

"Hade bra kontroll"

FBSK:s tränare Dick Johansson var förstås besviken över förlusten.

– Vi har bra kontroll i första halvlek och jag tycker att vi har övertaget. I andra halvlek blir det jämnare och tuffare spel. Kanske vinner de på att det blir tuffare spel. Vi hade tio minuter på oss mot slutet men fick inte in bollen. BOIF gör det bra i andra halvlek, men det är väldigt surt. En poäng tycker jag att vi kunde fått med oss i alla fall. 

Philip Ekholm, Anton Johansson och Albin Wiberg blev målskyttar för hemmalaget. Niklas Gunnarsson och Filip Nilsson hittade nätet för gästerna. 

– Joel Jonsson och Albin Wiberg förtjänar lite extra beröm. En 16-åring och en 48-åring är perfekt att berömma, skrattar Fransson.

Hos FBSK krigade alla på bra.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt