Annons:

Det blev en poäng för Daniel Skoogs Målilla efter en tappad 2-0-ledning.

Årets bästa halvlek räckte inte för Målilla – kryssade mot B.O.IF

Målilla GoIF stod för årets bästa halvlek. Trots det fick rödvitt nöja sig med en poäng efter att ha gjort ett självmål i den 90:e minuten.

– Vi gav bort matchen och har bara oss själva att skylla, säger Målillatränaren Johan Hägg efter 2-2 hemma mot B.O.IF.

Annons:

Målilla fick en riktig drömstart på matchen med tidiga mål av Leo Isomettä Stolt och Daniel Skoog.

– Vi gjorde en riktigt bra första halvlek, det var nog säsongens bästa. Vi tryckte på och fick utdelning, konstaterade Johan Hägg.

Den andra halvan av matchen blev jämnare och med kvarten kvar att spela reducerade B.O.IF genom Hampus Jakobsson. 2-2-målet kom i slutminuterna efter ett självmål från hemmalaget.

– Vi gjorde som vi har gjort tidigare också och gav bort två mål. Av de senaste tio målen vi släppt in har sju kommit efter egna misstag eller varit självmål. Den här gången glidtacklade vi in bollen i eget mål fram till 2-2. I grund och botten handlar det om att vi inte är tillräckligt bra tränade, säger Johan Hägg, som berömde Leo Isomettä Stolt och Abdulkarim Saloum.

”Två förlorade poäng”

För bortalaget var det ett tungt poängtapp i jakten på serieledande Överum.

– För oss är det två förlorade poäng. I första var det katastrof och bara tunga ben. Andra var något bättre, men inte bra. Det är knappt att det var rättvist att vi fick med oss en poäng. Sen är det ändå starkt att komma tillbaka från ett 2-0-underläge, säger bortaledaren Viktor Fransson.

Axel Wessman och Simon Karlsson böjde sig över mängden i B.O.IF.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt