Annons:

Supereffektivt BOIF vann mot storebror:

Viktor Fransson och hans BOIF slog Tjust IF FF i cupen. Foto: Arkivbild

Supereffektivt BOIF vann mot storebror: "Årets viktigaste seger"

Det var inte alls rättvist, men nu är det ju ändå målen som räknas.
– Vi har redan tagit årets viktigaste seger, jublade BOIF-tränaren Viktor Fransson efter 1-0 mot Tjust IF FF i cupen.

Annons:

Det blev dramatisk värre när BOIF mötte division 5-laget Tjust IF FF i Toyota Cup på lördagen. På något outgrundligt sätt var ställningen 0-0 ända fram till den 90:e minuten, då division 6-laget BOIF satte matchavgörande genom Isac Torlamb.

– En snabb omställning. Det går riktigt fort, Isac viker in och lyfter bollen över deras målvakt, säger BOIF-tränaren Viktor Fransson.

I den 90:e matchminuten åkte Tjust på en utvisning, och man lyckades aldrig få hål på BOIF. Men det saknades inte chanser.

– Vi hade två chanser och gjorde mål på den ena. Tjust hade mängder med chanser, men brände alla. I den första halvleken stod vi upp bra och det var hyggligt jämnt spelmässigt, men den andra halvleken har de helt och hållet, säger Viktor Fransson, som dock inte skämdes för segern.

– Nej, vi har redan tagit årets viktigaste seger. Det är vårt riktiga derby, de spelar en division över oss och så var det tävlingsmatch. Nu ska vi göra det svårt för Djursdala i den sista gruppspelsomgången, säger Viktor Fransson, som gav extra beröm till Axel Wessman och Olof Wirengård.

Vi har sökt ledare för Tjust IF FF.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt