Annons:

Norbro stor hjälte när FBSK tog tre nya poäng

Tage Falk tyckte att FBSK gjorde bästa insatsen för säsongen.

Norbro stor hjälte när FBSK tog tre nya poäng

Axel Norbro spelade en avgörande roll när Frödinge/Brantestads SK tog tre nya poäng. Borta mot Gamleby FF blev det 2-1-seger och han gjorde båda målen. 

Annons:

Annars var det ingen större kvalitet i inledningen av matchen. 

– Första kvarten var det inte vackert. Bollen var knappt i spel och det var 30 inkast kanske. Mot slutet av första börjar vi trumma på fint och i början av andra var det väldigt bra, säger Tage Falk, assisterande tränare i FBSK.

Då kom också två mål från gästerna. Målskytt gånger två var Axel Norbro.

– Vi trillar fint i perioder och spelmässigt var det nog bästa matchen för i år. Det blir lite darrigt på slutet när de reducerar, men vi har marginalerna med oss och orkar hålla emot hela matchen. Jag tror det har att göra med att vi kört så hårt på försäsongen. 

Lennie Rosén, tränare i Gamleby FF, säger att laget inte riktigt var på tårna i början av andra halvlek.

– Vi gör två individuella misstag och tappar boll. De har två skott på mål och gör två mål. Vi skapar aldrig den där riktigt heta målchansen för att kvittera, så deras seger var rättvis. Vi kommer inte riktigt igång ordentligt, men hade vi gjort det hade det kunnat bli ett annat resultat, säger han.

Ilyas Mukhtar Abdule nätade för Gamleby. Beröm fick målvakten Philip Lindvall och Samuel Villalba. I FBSK creddades Fredric Carlsson och Axel Norbro lite extra.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt