Annons:

Lundahl briljerade när Tjust sänkte Ankarsrum

Robin Lundahl briljerade och gjorde tre mål för sitt Tjust mot Ankarsrum.

Lundahl briljerade när Tjust sänkte Ankarsrum

Robin Lundahl var den stora skillnaden mellan lagen när Tjust derbyvann borta mot Ankarsrum med 3-1. Lundahl var klart bäst på planen och firade det med att bli tremålsskytt.

Annons:

Tjust fick en drömstart på matchen när Robin Lundahl spräckte nollan direkt och sedan utökade till 2-0 efter 25 minuters spel. En kvart in i den andra halvleken passade han också på att fullborda sitt hattrick. Ankarsrums tröstmål prickades in av Micheale Shambel Habtu.

– För det första var det en bedrövlig plan som de nog hade glömt att klippa på över en vecka. För det andra visade vi att vi är ett stabilare och bättre fotbollslag. Vi spelade ganska bra i den första halvleken och sen drog vi oss tillbaka lite. När vi gjorde 3-0 bytte vi ut alla som står på två varningar för att de inte skulle riskera att bli avstängda till matchen mot Ruda, säger Tjust-tränaren Pierre Tegenstam.

Höjde sig i andra

Daniel Wernersson, tränare i Ankarsrum, var långt ifrån nöjd med sitt lags insats i derbyt.

– I första halvlek vet jag inte vad vi gjorde. Vi var inte alls påkopplade, det var halvdant och lojt. Det var nästan som att killarna levde på att vi gjorde en bra match senast mot Ruda. Vi ändrade om lite i halvtid och det gav effekt, säger Wernersson.

Ankarsrum hade sina bästa spelare i Jesper Skälhammar och Lukas Henriksson. I Tjust stack nämnde Robin Lundahl ut rejält. Ett extra plus delades också ut till Oscar Eriksson, Fredrik Lindhe och Isak Stenbeck.

Tabellen finns HÄR.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt