Annons:

Redan presenterad VFF-spelare bryter och går till H/T

Rasmus Abrahamsson, redan presenterad för en fortsättning i Västerviks FF, lämnar och går till Hjorted/Totebo i division 5. Foto: Ossian Mathiasson

Redan presenterad VFF-spelare bryter och går till H/T

Han blev klar för fortsatt spel i Västerviks FF innan frimånadens start. Nu har Rasmus Abrahamsson ångrat sig och går till Hjorted/Totebo.

Annons:

Inte för att vara tjatig, men nu har Västerviks FF tappat ytterligare en potentiell startspelare till lag i division 5. Det rör sig om totalt nio spelare som tar klivet ner i division 5. 

Denna gång är det 19-årige ytterbacken Rasmus Abrahamsson som kritar på för division 5-nykomlingen Hjorted/Totebo. Det som gör övergången extra anmärkningsvärd är att Abrahamsson gav klartecken för fortsatt spel i VFF för en månad sedan och går till H/T med två dagar kvar av frimånaden.

”I Rasmus får vi en energisk ytterback med hög löpkapacitet. Brytsäker och stabil i defensiven och alltid redo att ta offensiva löpningar på sin kant”, skriver H/T på sin Facebooksida. 

Fler spelare är på väg till H/T

Det nystartade X-kontot ”Sparkabollen”, en person som skriver om fotbollen i Västerviks kommun, rapporterade nyligen om att VFF tappar ytterligare tre (!) spelare. Nu har den ena, Abrahamsson, lämnat och det ser ut som att Ville Grönvall och Albin Kito följer med till H/T. Det är uppgifter som varken Meril Pindo i VFF eller Jimmy Svensson i H/T vill kommentera i det här skedet.

– Jag vill inte gå ut med något innan det är klart. Det vill jag inte kommentera just nu, säger Meril Pindo, ny i VFF:s sportgrupp. 

Men jag tänker att ni har presenterat två av dem (Abrahamsson och Kito)?

– Det stämmer. De var intresserade av att stanna och de gjorde det klart med oss, men det har hänt mycket sedan dess. Det är inte konstigt att det ryktas och skrivs hej vilt då. 

Det är med andra ord inte säkert att de spelar vidare i VFF?

– Det är några dagar kvar till deadline så allt kan hända. 

H/T:s huvudtränare Jimmy Svensson kommenterar uppgifterna på följande sätt. 

– Det är inget som jag kan bekräfta eller dementera, men det förs diskussioner, säger Jimmy Svensson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA JOBB

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt