Annons:

Bexell gånger tre när Gullringen vann målfest mot VFF

Rasmus Bexell vräker in mål den här försäsongen. Foto: Simon Henriksson

Bexell gånger tre när Gullringen vann målfest mot VFF

Många mål lär det bli när Gullringens GoIF lirar i år. I alla träningsmatcher hittills har det blivit målfester och det blev ingen skillnad mot Västerviks FF den här fredagskvällen.
– En typisk träningsmatch, tycker Ola Lindblom.

Annons:

Fem mål räcker ofta till seger. Det har målglada Gullringen nu gjort i tre raka försäsongsmatcher. Fredagskvällens möte med Västerviks FF slutade i seger med 5-4.

– Man ska inte dra för stora växlar av träningsmatcher. Det blir mycket rockader och det här var en typisk träningsmatch med öppna spjäll åt båda håll. Västervik var unga och ettriga, men de hade ingen vidare idé. Tog vi oss förbi deras förstagubbe så var jag inte jätteimponerad, säger Gullringens spelande tränare Ola Lindblom. 

Han tycker att han fick de svar han ville.

– Med tanke på att vi hade så mycket folk borta, så fick jag de svar jag ville ha. Vi sätter det vi har snackat om och punkterna vi lyft sätter vi också. Att vinna med 5-0 hjälper oss inte sedan när det är tidigt i mars. Vi har lite att jobba på och ska få ihop helheten.

"Totalt dominanta"

VFF:s tränare Magnus Eriksson tyckte att hans lag dominerade spelmässigt. 

– Efter deras 1-0-mål är vi totalt dominanta över hela planen. Vi sätter presspelet vi jobbat med sedan start och grabbarna gör det jättebra. Vi har extremt många anfall och det kändes som att vi kunde gått fram till 5-1, men så släpper vi in ett mål. Det är i straffområdena matcher avgörs och där får vi förbättra oss. Spelmässigt är jag jättenöjd med grabbarna. Vi behöver bli lite mer rejäla i både eget och offensivt straffområde, säger han.

Rasmus Bexell nätade tre gånger för gulsvart. Även Felix Johansson och Walid Hassan blev målskyttar. För VFF var det Viggo Rutfjäll gånger två, Nuradin Aydarus Abdi och Omar Tarabeih som målade.

I Gullringen gjorde Felix Johansson en fantastisk match. 

– Ingen faller ur ramen och vi försöker spela oss ur alla situationer. Även om vi misslyckas gång på gång så fortsätter vi försöka och göra det vi säger. 

Magnus Eriksson tyckte att Nuradin Aydarus Abdi var planens gigant. 

– Viggo gör det också bra, men hela laget ska ha beröm för insatsen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt