Annons:

Fem nyförvärv till nystartade laget:

Leonardo Villalba, Rami Habboub och Jakob Strand är tre av Örbäckens nyförvärv. Foto: Privat

Fem nyförvärv till nystartade laget: "Bara offensiva spelare"

FC Örbäcken, det nystartade laget i Västerviksfotbollen som är en farmarklubb till IFK Västervik, har nu plockat in fem nya spelare inför division 6-säsongen. 

Annons:

De fem spelarna är både rena värvningar och uppflyttade ungdomsspelare. Från IFK Tuna har Örbäcken värvat Rami Habboub, från Gunnebo Nenad Kominovic och från VFF rör det sig om Jakob Strand.

– Jakob är fostrad i IFK. Det är en spelskicklig mittfältare och en riktigt bra värvning måste jag säga. Rami är snabb och teknisk och likaså Nenad, säger Mergim Guraziu, tränare för Örbäcken.

Dessutom har man fått igång Ibrahim Soboh igen efter ett uppehåll och plockat upp blott 13-årige Leonardo Villalba från ungdomslaget. 

– Ibrahim har tillhört IFK:s ungdomslag och har fått tillbaka suget igen genom Örbäcken. Leonardo är stor för sin ålder och har gjort mycket mål i ungdomslaget. Jättemycket mål till och med, säger Guraziu. 

Samtliga fem är offensiva spelare.

– Det är det vi har behövt. Det här är bra förstärkningar till truppen och vi har cirka 30 spelare i truppen. Det är konkurrenskraftigt. 

 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt