Annons:

Västervik kryssade borta mot Waggeryd

Bilden är en genrebild.

Det blev en jämn match mellan Waggeryds IK och Västerviks Damfotboll IF. I alla fall resultatmässigt. Västerviks tränare, Fredrik Walfredsson tycker att lagets insats var värt mer än den enstaka poäng, som resultatet 3-3 innebar:
– Jag tycker att vi är betydligt bättre. Sett till vad vi presterar ute på planen är vi värda tre poäng

Annons:

Det var Waggeryd som öppnade målskyttet. 1-0 kom i matchens sjuttonde minut. Västervik kvitterade dock så snabbt som sju minuter senare, genom Alice Elb. Tre minuter innan pausvilan hann man dessutom att få ett psykologiskt viktigt ledningsmål.

Denna gång genom Michaela Degerman. Walfredsson förklarar att han var mycket nöjd med lagets första halvlek:

– Hela insatsen är bra och alla gör ett bra jobb. Första halvlek är jag särskilt nöjd med, då har vi verkligen full kontroll på det, förklarar han.

I den andra halvlek lyckades hemmalaget ta tillbaka matchen. Man både kvitterade och tog ledningen innan Västervik gjorde 3-3, genom Hanna Nilsson. 3-3 stod sig sedan hela vägen till slutsignal.

Walfredsson plussade hela laget för insatsen i dagens match. HÄR kan du se tabellen.