Annons:

Spelschemat för division 4 är ute. Den 1 juni möts Tuna och Hultsfred i ett prestigefyllt derby på Tunhamra. Foto: Ossian Mathiasson

Spelschemat för division 4 släppt - derby direkt i premiären

Division 4-spelschemat för 2019 är släppt. Redan i premiären möts Västerviks FF och Gullringens GoIF medan Hultsfreds FK, IFK Tuna och IFK Västervik får sätta sig i bussen för säsongens första match.

Annons:

Under fredagen släpptes spelschemat för division 4 nordöstra 2019. Serien drar igång den 13 april och i premiäromgången sticker mötet mellan Västerviks FF och Gullringens GoIF på Bökensved ut.

De tre andra lokala division 4-lagen får bege sig iväg för att kicka igång fotbollssäsongen. Hultsfred möter nykomlingen IFK Oskarshamn medan Tuna ställs emot Myresjö/Vetlanda, som trillade ur division 3 i höstas.

Då spelas de heta derbymatcherna

IFK Västerviks första match i division 4 blir ett rent nykomlingsmöte då de gästar Höreda GoIF, som vann sin division 5-serie i överlägsen stil i höstas.

Några andra godbitar att planera in i kalendern är vårens derby mellan IFK Västervik och Västerviks FF den 18 maj.

Veckan därpå, den 25 maj, möts Hultsfred och Gullringen på Knektavallen och den 6 juni är det kommunderby mellan Tuna och Gullringen på Tunhamra.

Däremellan, den 1 juni, kan det heta derbyt mellan Tuna och Hultsfred bevittnas på Tunhamra.

Här kan du se spelschemat för division 4 nordöstra i sin helhet:

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt