Annons:

Ankarsrumsspelare gjorde hattrick på en kvart: ”Vet inte vad som hände”

15 minuter. Längre tid tog det inte för Ankarsrums Robin Thorén Johansson att göra tre (!) mål i kvällens bortamatch mot IF Hebe. Ankarsrum vann till slut med 5-1 och har inlett division sex med tre raka segrar.
– Vi har fått en kanonstart, säger tränaren Johan Aronsson.

Annons:

Redan efter fyra minuters spel satte Robin Thorén Johansson 1-0 för Ankarsrum. Fyra minuter senare utökade samma spelare till 2-0 och efter 15 minuters spel fullbordade Thorén Johansson sitt hattrick.

– Han var duktig i dag, skrattar Johan Aronsson.

Hebe reducerade till 3-1 genom Kairi Omer, men AIS utökade till 4-1 (Jesper Karlsson) innan den första halvleken var slut. I den andra halvleken fastställde Jesper Skälhammar slutresultatet till 5-1.

– Sett över hela matchen gjorde vi det bra. Visst gick vi ned oss lite efter 3-0, men det kan vara svårt att hålla fokus i det läget. Sen tycker jag att vi kontrollerade det på ett bra sätt i andra, säger Aronsson.

”Vet inte vad som hände”

I Hebe-lägret var det förstås inte några särskilt muntra miner.

– Hoppar vi över den första kvarten är det 1-2. Jag vet inte vad som hände där. Efter det var det någorlunda jämnt, tycker lagledaren Patrik Ström.

Robin Thorén Johansson och Majid Jafari fick beröm i Ankarsrum. I hemmalaget stack Jimmy Lingefjord, Felix Andersson och Jacob Persson ut.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt