Annons:

Boston avgjorde mot Gunnebo sista kvarten – Wickström tvåmålsskytt

Jimmi Wickström blev tvåmålsskytt när BK Boston vann med 4-1. Foto: Simon Henriksson

Boston avgjorde mot Gunnebo sista kvarten – Wickström tvåmålsskytt

Det var en jämn tillställning mellan BK Boston och Gunnebo IF. Ändå vann ett effektivt hemmalag med 4-1.
– Det speglar inte matchbilden, säger BKB-tränaren Robin Ohlsson.

Annons:

Det var förstås lika varmt för båda lagen, men nog påverkade hettan matchens tempo. I den första halvleken tog BK Boston ledningen – omedelbart efter en vattenpaus.

– Det var bra med lite powerbreaks. Vi tog ett snack om hur vi skulle göra så och så gör vi mål på det sättet direkt efteråt, säger Robin Ohlsson.

Notoriske målskytten Jimmi Wickström stötte in ett inlägg från Abbas Mohammadi. Men Gunnebo såg sig inte som slagna. Gästerna hade flera fina chanser under de första 45 och till slut kunde Peter Lönnblom kvittera för gästerna.

– Vi gör det okej. De rullar boll väldigt bra, men vi står upp bra. Vi skapar kanske inga jätteheta chanser i andra halvlek, men i första har vi ett par bra lägen. Oavgjort hade nog varit rättvist. Siffrorna blev lite väl stora, säger spelande tränaren Peter Lönnblom.

"Speglar inte matchbilden"

Sista kvarten blev cerisefärgade Bostons. Rory Barazza lobbade elegant in 2-1, Jens Lidesjö placerade in 3-1 och Jimmi Wickström fastställde slutresultatet till 4-1.

– Resultatet speglar inte matchbilden. Gunnebo är svåra att möta. Vi ville rulla mycket, men föll ned i deras tempo. Det här var en av våra sämsta insatser i år, men vi visar styrka och vinner ändå. Det tyder på kvalitet i laget, säger Ohlsson.

Hos BKB framhölls Jens Lidesjö, Rory Barazza och Jakob Karlsson lite extra, även om samtliga var bra sista 20. Gunnebotränaren gav beröm till hela laget för en fin kämpainsats.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt