Annons:

Max Ernstson är avstängd under utredning efter en incident i senaste matchen och spelar inte mot Gränna i morgon.

Tunga beskedet för WIBK – poängkungen avstängd i morgondagens match

Westerviks IBK har drabbats av ett bakslag inför fredagens match mot Gränna. Poängkungen Max Ernstson är avstängd och kommer inte finnas tillgänglig.

Annons:

Max Ernstson missar morgondagens match mot Gränna. Ernstson är avstängd under utredning efter en incident i senaste matchen mot Ingelstad, något som Västerviks-Tidningen var först med att rapportera om. 

 "Det var efter förra matchen som motståndarna hade skickat in ett videoklipp till Svenska innebandyförbundet, så troligen blir det inte något spel för min del i morgon", säger Max till Västerviks-Tidningen och fortsätter:

"Jag har sett situationen och jag tycker det inte är speciellt farligt. Jag ska upp och täcka ett skott. Sedan hamnar min klubba mellan hans ben. Jag tror det inte blir så mycket mera än en match eftersom han är uppe på benen direkt samt att jag spelar hela matchen. Vi har skickat in vår version av händelsen".

Max Ernstson toppar poängligan i division 2 med sina nio poäng, sju mål och två assist. WIBK har inlett säsongen med två raka segrar inför fredagens drabbning mot Gränna. 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt