Annons:

Andreas hoppas på stort publikstöd när WIBK jagar andra raka

Westerviks IBK går för ny seger ikväll. Foto: Arkivbild

Andreas hoppas på stort publikstöd när WIBK jagar andra raka

Vinst senast mot Nybro med 6-5 på bortaplan. Idag återvänder Westerviks IBK till hemmaplan och ett FBC Karlskrona som väntar i en ny het drabbning. Huvudtränaren Andreas Rundberg hoppas på att publiken kommer och stöttar laget till seger.

Annons:

 – Jag tror det kommer bli en bra och spännande match. Jag tror även att publiken kommer tycka det. Vi är där för att vinna och jag hoppas att publiken kommer dit för att stötta oss. Jag är hoppfull att vi kan prestera bra och att vi kan ta de tre poängen vi är ute efter, säger WIBK:s huvudtränare Andreas Rundberg.

Andreas har valt att göra ett par förändringar i kedjorna.

 – Vi har ändrat lite i formationerna som vi hoppas på så vi kan prestera bättre. Karlskrona är ett ganska tufft lag och hårt gäng. Kommer bli en tuff match men tror vi kan bättre än dem.

“Jag tror vi är på väg mot rätt håll”

Den senaste tiden har inte Andreas Rundberg fått de resultaten han vill. En seger på de tre senaste matcherna för WIBK i division 2. Andreas är hoppfull att det vänder nu.

 – Klart vi började starkt och nu har vi vunnit en av de tre senaste matcherna. Inte jättebra men samtidigt har vi tränat på bra och slipat på detaljerna. Jag tror vi är på väg mot rätt håll och vi har korrigerat lite.

Gabriel Åberg är skadad och kommer missa fredagens match mot Karlskrona. Max Ernstsson har en match kvar på sin avstängning och kan återvända till matchspel i nästa omgång mot Gnosjö på bortaplan.


Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt