Annons:

Stjärnan tillbaka för WIBK efter avstängning: “Det är en stor nyckel att vi kan bli bättre”

När Westerviks IBK reser till Gnosjö på fredagen så har man en viktig kugge tillbaka i laget. Stjärnan Max Ernstsson är tillbaka efter sin avstängning och ska hjälpa laget att ta tre poäng mot Gnosjö IBK.

Annons:

Förlust senast hemma mot Karlskrona med 10-6. WIBK:s huvudtränare Andreas Rundberg var rejält missnöjd efter den matchen och laget har jobbat under träningsveckan med att öka sin effektivitet.

– Vi skapade inte tillräckligt mycket och det har vi jobbat på. Den matchen var vi inte nöjd med vår prestation. Men jag är hoppfull, vi har tränat på bra men inte fått med oss resultaten. Jag tror vi kan spela bra innebandy imorgon, trots att det har gått som vi inte hade hoppats på de senaste matcherna, säger Rundberg.

 

“Jag tycker att vi är ett bättre lag”

Andreas tror på tre poäng mot Gnosjö om allt går som det ska.

– När vi har vår bästa dag så ska vi slå de. Vi tror att vi har nycklarna för att lösa upp deras försvar och anfall. Jag tycker att vi är ett bättre lag.

 

Max Ernstsson tillbaka

Ett roligt besked för Westerviks IBK är att Max Ernstsson är tillbaka efter avstängning. Enligt Rundberg så kommer det betyda väldigt mycket, både på och utanför planen. 

– Det är en stor nyckel att vi kan bli bättre i den här matchen. Både mentalt och spelmässigt.

Viktor Palm kommer inte finnas tillgänglig mot Gnosjö då jobb stoppar honom från spel. Annars har Andreas Rundberg resten av truppen att tillgå. 


 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt