Annons:

Westerviks IBK spelar dubbla matcher i division 2 i helgen. Foto: Bildbyrån

WIBK redo för spel efter sjukdomstiden – spelar dubbla matcher i helgen

Westerviks IBK blev tvungna att pausa sin verksamhet förra veckan efter coronasmitta i laget. Nu har viruset lämnat laget och de gör sig redo för spel igen. Nu väntar dubbla bortamatcher: Hovmantorps GoIF i kväll och Sävsjö IBK på söndag.

– Sex viktiga poäng, säger WIBK:s huvudtränare Andreas Rundberg.

 

Annons:

Westerviks IBK kommer inte med de bästa förutsättningarna till de två kommande bortamatcherna mot Hovmantorps GoIF och Sävsjö IBK. Det är två veckor sedan senaste matchen och laget har haft inställda träningar.

En sak som är säker är att det kommer vara ett taggat WIBK när de ställs mot Hovmantorp i kväll. 

– Det känns bra för laget och de är taggade. Det kommer bli tufft och det är sex viktiga poäng. Jag hoppas vi kan göra det riktigt bra. Det har inte varit optimalt men vi hoppas kunna vara så bra som möjligt, säger Westerviks IBK:s huvudtränare Andreas Rundberg.

"Vi hoppas det blir en liknande matchbild"

Rundberg varnar för Hovmantorps förstakedja. 

 De har en stark förstafemma som är tuff. Vi hoppas att det blir en liknande matchbild som det blev hemma mot dem. Det var en bra defensiv som gjorde att offensiven löste sig.

Det är oklart i nuläget hur Andreas Rundberg kommer formera sitt lag. Det är klart att Philip Svahn saknas på grund av sjukdom. Annars finns det lite osäkerheter hos vissa av spelarna.

– Det är lite sjukdomar och spelare som känner sig slitna efter covid-19. Förutom Philip Svahn är det ingen som har sagt att de inte kan spela. 

 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt