Annons:

Klubb i speedwayens elitserie sparkar lagledaren

Att en speedwayklubb sparkar sin lagledare är extremt ovanligt. Nu har det hänt. Sent i kväll meddelade Rospiggarna att de kickar sin lagledare Conny Ohlsson.

Annons:

Inför den här säsongen slutade Mikael Teurnberg som lagledare för Rospiggarna från Hallstavik. Ersättare blev Conny Ohlsson, men hans tid i elitserieklubben blev inte långvarig. I dag fick han nämligen sparken, det meddelade Rospiggarna i ett pressmeddelande strax efter klockan 23.30.

”Rospiggarna AB:s styrelse har under onsdagen valt att avsätta lagledaren Conny Ohlsson. Huvudskälet till beslutet är uteblivna sportsliga resultat under säsongen 2019. Arbetet att rekrytera ny lagledare påbörjas omgående och det är vår förhoppning att presentera en ny lagledare redan innan veckans slut. Vi tackar Conny för hans hårda arbete. Men vi måste nu titta framåt, ta nya steg och planera både kortsiktigt och långsiktigt. Målet är att Rospiggarna denna säsong ska ta klivet från nuvarande bottenplats och säsongen 2020 återigen ska Rospiggarna ha ett slagkraftigt lag och kunna slås om topplaceringar i elitserien”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt