Annons:

Formstarkt Västervik jagar ny seger – ställer upp med samma lag som senast

Västerviks Morgan Andersson räknar med en tuff match i Eskilstuna i morgon. Foto: Ossian Mathiasson

Formstarkt Västervik jagar ny seger – ställer upp med samma lag som senast

Serieledaren Smederna är ett lag som alla vill slå. Dackarna visade i tisdags att Eskilstunalaget inte är oslagbara. Västervik Speedway har samma målsättning – att ytterligare bevisa detta.

Annons:

I morgon åker Västervik upp till Eskilstuna och sportchefen och lagledaren Morgan Anderssons tankar inför matchen;

– Jag förmodar att de är revanschsugna och vill försöka studsa tillbaka efter förlusten senast. Men vi åker till Eskilstuna för att försöka behålla vår vinsttrend. Det kommer att bli en tuff match, säger Morgan Andersson.

Båda lagen saknar sina toppåkare, bröderna Laguta. Grigori i Smederna och Artem i Västervik. Å andra sidan har Västervik ett starkt trumfkort i Fredrik Lindgren, som har övertygat stort i de två matcher han har kört för Västervik.

Smederna ändrar i startsjuan

Morgan Andersson ställer samma vinnarlag på benen i morgon som spöade Indianerna hemma i tisdags.

Smederna gör två ändringar i laget jämfört med förlustmatchen i Målilla i tisdags. De tar in Kacper Woryna i stället för Aleksandr Loktajew och Maximilian Belsing istället för Joel Kling.

Smedernas lagledartrio hoppas på en betydligt bättre laginsats än mot Dackarna och det lär behövas om man ska lyckas ta poäng av Västerviks upphottade och formstarka lag.

Västervik närmade sig Smederna i tabellen i tisdags. Smederna leder fortfarande med tolv poäng. Västervik gick upp till tio poäng och går vid seger upp till andraplatsen och förbi tvåan Dackarna. 

Smedernas lag: 1) Michael Jepsen Jensen, 2) Kacper Woryna, 3) Gleb Chugunov, 4) Andzejs Lebedevs, 5) Pontus Aspgren, 6) Johannes Stark, 7) Maximilian Belsing. 

Västerviks lag: 1) Viktor Kulakov, 2) Bartosz Smektala, 3) Pawel Przedpelski, 4) Vadim Tarasenko, 5) Fredrik Lindgren, 6) Anton Karlsson, 7) Noel Wahlqvist.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt