Annons:

Kommuninvånare saknar badstege vid Skanvik – ”Uteslutet för osmidiga och bensköra”

Ett E-förslag om en badstege vid Skanvik har inkommit till kommunen. Foto: MostPhotos

Kommuninvånare saknar badstege vid Skanvik – ”Uteslutet för osmidiga och bensköra”

En badstege vid Skanviksklipporna på Gränsö skulle underlätta för allmänheten att ta sig ned i vattnet för ett klippbad, det menar en kommuninvånare som skickat in ett e-förslag via kommunens hemsida. Förslaget har fått många tummar upp från andra kommuninvånare. 

Annons:

Via kommunens hemsida kan kommuninvånare lämna in förslag till politikerna om förbättringar och utveckling av kommunens verksamheter och ansvarsområden. På hemsidan finns sedan förslaget synligt, och andra kommuninvånare kan rösta på förslagen. Ett av höstens förslag som fått många tummar upp av Västerviksborna är ett förslag om en badstege vid Skanviksklipporna på Gränsö. 

Personen som skrivit förslaget lovordar Gränsö och vandringsleden med grillplatser, vindskydd och strandbad, men saknar ett lättillgängligt klippbad. 

”Längs med leden finns visserligen flera möjligheter till strandbad, men det saknas en lättillgänglig badmöjlighet i Skanviks vackra klippmiljö. I nuläget är det helt uteslutet för osmidiga och bensköra att ta ett dopp, men detta skulle enkelt kunna förändras med en liten badstege på väl vald plats.” skriver personen. 

Då förslaget fått fler än 20 röster på hemsidan kan förslagsskrivaren vänta sig ett svar från ansvariga politiker. 

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvastervik.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt