Annons:

Han lämnar chefsjobbet i Vimmerby – byter till Västervik

Peter Göransson lämnar tjänsten som turistchef i Vimmerby. I stället börjar han i Västerviks kommun. Foto: Arkivbild

Han lämnar chefsjobbet i Vimmerby – byter till Västervik

Peter Göransson lämnar tjänsten som turistchef i Vimmerby. Han har fått jobbet som företagsrådgivare på Västervik Framåt.
– Jag ser verkligen fram emot att jobbmässigt komma hem, säger Peter Göransson till Västervik Framåt.

Annons:

Västerviksboende Peter Göransson har varit turistchef i Vimmerby kommun i många år. Formellt har Göransson varit chef för den ekonomiska föreningen Vimmerby Turistbyrå som till stor del finansieras av driftsbidrag från kommunen. Nu lämnar han tjänsten – efter fem år.

I stället har han fått tjänsten som företagsrådgivare på Västervik Framåt. 

–  Jag ser verkligen fram emot att jobbmässigt ”komma hem” till Västervik igen. Jag är också mycket stolt och väldigt glad över att få bli en del av ett härligt team, med ett spännande och tydligt tillväxtuppdrag, säger Peter Göransson till Västervik Framåt.

Börjar i augusti

Rekryteringsprocessen har pågått sedan i december.

"Genom tillsättningen av Peter Göransson kan Västervik Framåt knyta samman sina tjänster för näringslivet ytterligare. Bolaget arbetar med utveckling, service och marknadsföring och rådgivningsdelen är en viktig del i hjälpen att skapa tillväxt i kommunens näringsliv. Peter kommer vara mycket ute på fältet och främst råda nyföretagare samt hjälpa små och mellanstora företag i kommunen att utvecklas", skriver Västervik Framåt.

– Vi är oerhört glada att kunna knyta till oss en person som Peter. Han har en gedigen egen erfarenhet som näringsidkare, han har stor kunskap och inger respekt i regionen och han är en stor och omtyckt personlighet, säger Thomas Eriksson som tillsammans med Finders Fee har skött rekryteringen.

Peter Göransson börjar sitt nya arbete i augusti i år. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt