Annons:

Kvinna föll vid Slottsholmen – fick omfattande skador

En kvinna som besökte Västerviks nya båthamn vid Slottsholmen råkade ut för en otäck olycka och fick omfattande skador. Nu skriver hennes man till Västerviks kommun att de måste göra någonting åt kanten som hans hustru snavade på.

Annons:

Mannen och kvinnan var på båtsemester i Västervik. De lade till vid Västerviks nya båthamn. Under en promenad runt Slottsholmen, snavade kvinnan på en kant som stod upp i hörnet av gångbanan vid Slottsholmen. Kvinnan föll handlöst och slog huvudet i ett rörräcke, bröt ena under armen samt skadade en ryggmuskel.

- Med blodet forsande från huvudet blev hon liggande på gångbanan. Flera människor i närheten såg händelsen och hjälpte till att stoppa blodflödet med handdukar tills ambulansen kom, skriver mannen i brevet till Västerviks kommun.

Mannen har skickat med bilder på vilka skador hans fru drabbades av. De visar att hon fick sy ett sår från pannans ena sida till den andra precis under hårfästet samt att hon har en gipsad arm.

Båtsemestern fick avbrytas och kvinnan bli kvar på sjukhuset.

Nu begär mannen att Västerviks kommun ska göra någonting åt den kant som kvinnan snavade på.

- Någonting måste göras åt den kanten. Till exempel sätta upp en papperskorg så människor inte går så nära eller sätta upp en kort belysning som lyser ner mot marken.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt