Annons:

Västervik365 nomineras till fint pris

Niklas Lind chefredaktör för magasinet Västervik365

Västervik365 nomineras till fint pris

För andra året i rad är magasinet Västervik365 nominerat till Publishingpriset. Magasinet ges ut av Västervik Framåt och magasinet är tänkt att ge en fördjupande bild av det som sker i Västerviks kommun.

Annons:

För andra året i rad är magasinet Västervik365 nominerat Publishingpriset, som delas ut årligen för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Magasinet är nominerat i kategorin Medborgartidningar tillsammans med fem andra publikationer. Tävlingen avgörs den 5 november då alla vinnarna i respektive kategori koras i en gala på Berns i Stockholm, traditionsenligt ledd av Jesper Rönndahl, bland annat känd från Svenska Nyheter.

- Jättekul att vara nominerade igen. Vi tävlar med ett nummer fullmatat av tema hållbarhet, så vi hoppas att tävlingsjuryn premierar det gedigna och moderna arbete vår redaktion lagt ner i det tjockaste numret av Västervik365:s historia. Och med ny grafisk kostym och allt. De ska vara glada att få nominera oss, säger en glad Niklas Lind, chefredaktör för Västervik365.

Vad är det som gör att ni lyckas med ert magasin?

- Vi är lite egna. Ge en tydlig bild av hur vi vill att magasinet ska vara. Vi ser alltid till Västerviks bästa och vill ge en annan fördjupad bild av vad som händer i kommunen.

Det nummer som magasinet Västervik 365 tävlar med denna gång är ett nummer som handlar om hållbarhet.

- Vi har fördjupat oss i vad hållbarhet innebär i ett brett perspektiv. Förhoppningsvis finns det människor som kommer i kontakt med tidningen och får upp ögonen för Västervik och blir nyfikna på vår stad och kanske också vill flytta hit, säger Niklas Lind.

 

 

 

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt