Annons:

FÖR TREDJE ÅRET I RAD – SEMLAN FRÅN GULLRINGEN GODAST I LANDET

Markus Andersson, Beatrice Levin och Caroline Levin kan jubla. För tredje året i rad har Stigs Konditori landets godaste semla. Foto: Lotta Eliasson

FÖR TREDJE ÅRET I RAD – SEMLAN FRÅN GULLRINGEN GODAST I LANDET

Vad Bert Karlsson än säger har han fel. Stigs Konditori tog nämligen hem titeln för tredje året i rad. Sveriges godaste semla bakas i Gullringen.

Annons:

Nu har Arla släppt resultaten för sin tävling Stans Bästa Semla, där konditorier och bagerier över hela landet deltagit, och för tredje året i följd blev det Stigs Konditori som tog hem segern. 

Men i år blev det riktigt tajt – TM Bagarstuga och Müllers Bageri & Konditori låg endast ett fåtal röster bakom. 

Trots ägarbytet blev det alltså seger för Gullringens stolthet. 

– Vi har fått ett väldigt bra stöd från orten och nära och kära, säger Markus Andersson, som tog över konditoriet tillsammans med sambon Beatrice Levin och svärmor Caroline Levin. 

Att de fick ta över det hemliga receptet var förstås en förutsättning för viktorian. Men Markus Andersson är lika hemlig som tidigare ägaren Tomas Andersson och avslöjar inte vad som gör semlan oemotståndlig. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt