Annons:

Tillväxtdagen flyttas till den 9 september

Marika Carlsson är klar för Tillväxtdagen som flyttas till den 9 september

Tillväxtdagen flyttas till den 9 september

Västervik Framåt som arrangerar Tillväxtdagen, berättar i ett pressmeddelande att de flyttar Tillväxtdagen från den 2 juni till den 9 september. Samtidigt lanserar de nästa gäst som kommer tillväxtdagen Marica Karlsson, som är Ståuppkomiker och programledare.

 

  

Annons:

Den 2 juni var det tänkt att den 17:e upplagan av Tillväxtdagen i Västervik skulle hållas.

- Med hänsyn till Covid-19 flyttas datumet till den 9 september, samtidigt som man lanserar nästa namn - tv-personligheten, programledaren för Melodifestivalen 2018 och ståuppkomikern Marika Carlsson, skriver Thomas Eriksson, vd för Västervik Framåt.

I övrigt håller dagen samma tema ”2020-talets utmaningar & möjligheter”, med ett naturligt fokus på det som Covid-19 drar med sig och kommer att dra med sig för näringslivet i Västervik.

-Tillväxtdagen lovar som vanligt ett smörgåsbord av inspiration, föreläsningar, seminarier, mingel, god mat och underhållning. Vi presenterar ytterligare ett namn till den redan starka line-upen med Pär Svärdson, Per Schlingman och Märtha Rehnberg, skriver Thomas Eriksson.

Marika Carlsson till Tillväxtdagen

 Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande ståuppare med fingertoppskänsla och som vid två tillfällen har korats till ”Årets kvinnliga ståuppkomiker” på Svenska Standupgalan.

- Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, senast i ”Bäst i Test” SVT, men utöver detta har hon både programlett QX-Galan och senast Melodifestivalen 2019. Ni kan ha hört henne i radioprogrammet ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1, skriver Thomas Eriksson.

Sommaren 2018 medverkade hon i en av Sveriges största och mest folkkära show: Diggiloo, och turnerade Sverige runt. Hösten samma år kom hon ut med sin självbiografi ”Såna som du ska inte va här”, som vann ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig: senast ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017 och innan dess ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015.

 

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt