Annons:

KLART: DIGGILOO TILL VÄSTERVIK I SOMMAR

Diggiloo kommer till Västervik i sommar. Foto: Bildbyrån

KLART: DIGGILOO TILL VÄSTERVIK I SOMMAR

Pandemin har förstört mycket. Nu blir det ändå Diggiloo i Västervik i sommar. Den 1 augusti är det dags. 

Annons:

Det meddelar arrangörerna bakom Diggiloo i ett pressmeddelande på torsdagen. Sommarens turné har fått klartecken av både Folkhälsomyndigheten och regeringen och kommer äga rum mitt under sommaren.

Den 22 juli blir det premiär i Ronneby och därefter följer 17 konserter innan finalen i Ystad den 28 augusti. Turnéplanen har gallrats och smittsäkra platser har valts ut.

– Men, med det sagt, är det åtta spelplatser som inte får grönt ljus för Diggiloo-konsert i sommar. Jag beklagar det djupt, men beslutet ligger inte i våra händer och vi respekterar den försiktighet och den omsorg som finns för besökarna. Alla som redan köpt biljett kommer få besked om hur biljettbyten ska ske. Den 21 juni får alla berörda biljettinnehavare besked på mail, säger konsertarrangör Patrik Krall i ett pressmeddelande.

I Västervik blir dock konserten av. Den 1 augusti är det dags för ensemblen att underhålla Västervik. 

– Trots att första repetitionen blir på en måndagsmorgon, ser artisterna fram emot att gå till jobbet igen, säger Diggiloo-arrangören Patrik Krall med glädje i rösten.

Konserterna i bland annat Rättvik, Åmål, Vetlanda, Älvsbyn och Vänersborg blir inte av. Årets artister är David Lindgren, Tusse, Jessica Andersson, Sarah Dawn Finer, Mariette, Frida Öhrn, Linda Bengtzing, Tommy Nilsson, Magnus Carlsson, Per Andersson, Kristina Lindgren och Lisa Stadell.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt