Annons:

Fullt ös på Stadsteatern

Akko Karlsson berättar om Kulturveckan på Stadsteatern som startar på onsdag den 10 april

Fullt ös på Stadsteatern

I en hel vecka framöver kommer det att vara många olika kulturevenemang på Stadsteatern i Västervik. Kulturskolan ger två föreställningar, Länsmusiken kommer dit, Flamingokvintetten och så Live på Bio och den otroliga veckan avlutas med ”Life of Brian” den 18 april.

Annons:

Redan på onsdagskvällen ger Kulturskolan sin föreställning ”Bara Musikal” som de också spelar under torsdagskvällen. De lämnar över stafettpinnen till Länsmusiken som besöker Västervik och Stadsteatern på fredagen. Det är ett nytt samarbete med målet att Västerviks Stadsteater ska bli en ny länsnod för just länsmusiken framöver.

 

-  Det är mycket Västerviks anknytning när  " Tre generationer Sångerskor" Alice- Titti och Mollie tar ton tillsammans med  Camerata Nordica  och Olov Lövbom Trio  samt Kulturskolans Sånggrupp. Alice Babs var ju Västerviks tös i unga år och Mollie Minott är ju numera landsbygdsbo i Hulta -Edsbruk.  Det känns riktigt kul att kunna sammanföra nya och etablerade förmågor på en scen som stadsteatern, säger Akko Karlsson som är verksamhetschef för teater & Konferens

Hon säger att som vanligt är det trivsamt mingel en timme innan föreställningen börjar.

 På lördagen är det Flamingokvintetten som äntrar Stadsteaterns scen.

 Kommande vecka, på tisdag den 16 april blir det folkfest när kommuninvånarna får möjlighet att prova på "Live på Bio konceptet" - en öppen föreställning från National Theatre i London  - Kung Lear  av Shakespeare och kända Sir Ian Mckellen i ledarollen. En föreställning som är gratis.

Kulturveckan avslutas torsdagen den 18 april med att man visar Montypytons film ”Life of Brian”.

- Det utlovas mycket skratt och en hemlig present till alla som kommer för att se en riktigt rolig film, säger Akko Karlsson.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt