Annons:

HON BLIR NY ORDFÖRANDE FÖR FÖRETAGARNA

Anna Blom, till höger, tar över som ordförande för Företagarna Västervik efter Susanne Stackelberg. Foto: Pressbild

HON BLIR NY ORDFÖRANDE FÖR FÖRETAGARNA

Det blir en person med fint cv som tar över ordförandeskapet i Företagarna Västervik. Det rör sig om Anna Blom som efterträder Susanne Stackelberg.

Annons:

Susanne Stackelberg avgår nu som ordförande i Företagarna Västervik. Ordförandeklubban tas nu över av Anna Blom. Hon driver det nystartade företaget Anna Blom Consulting AB. Företagets huvudsakliga inriktning på strategisk rådgivning åt vd:ar och motsvarande chefspositioner samt styrelser. 

Hon har också ett antal styrelseuppdrag och är till exempel styrelseordförande i Almi Företagspartner i Kalmar län. 

Anna Bloms bakgrund är som vd och högre chefspositioner i större företag. Hon var senast vd för Länsförsäkringar Kalmar län och är i botten jurist. Hon har också stor erfarenhet av styrelseuppdrag sedan tidigare.

– Jag är engagerad i många olika nätverk och samverkar gärna tillsammans med andra. Jag brinner för lokal och regional utveckling och för att arbeta i uppdrag där jag också har möjlighet att bidra till samhällsnytta. Vidare så är jag engagerad i jämställdhetsfrågor utifrån ett näringslivsperspektiv. Privat bor jag med min familj i centrala Västervik och vi har en liten stuga i skärgården. Jag ser mycket fram emot detta uppdrag och att tillsammans med medlemmarna skapa förutsättningar för ett bättre företagsklimat, säger Anna Blom i ett pressmeddelande.

Företagarna tackar samtidigt Susanne Stackelberg för hennes engagemang i Västervik.

– Jag är väldigt glad att Anna Blom tar över ordförandeklubban och tillsammans med en drivande och kunnig styrelse fortsätter arbetet med att stötta kommunens företagare och medverka till ett näringslivsklimat anpassat till framtida behov och utvecklingsmöjligheter, säger hon.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt