Wretman sänkte sin gamla klubb – gjorde hattrick

Albin Wretman svarade för tre mål när Tjust ställdes mot hans gamla klubb Åtvidaberg. Foto: Ossian Mathiasson

Albin Wretman och Viktor Gustavsson lämnade Åtvidaberg för Tjust inför säsongen. I dag sänkte duon sin gamla klubb. Wretman slog till tre gånger om och Gustavsson en gång när Tjust vann med 4-3 (0-1).

Tjust fortsätter att hålla sin förlustfria svit vid liv. I dag var man pressat i derbyt mot Åtvidaberg – men vände och vann i den andra halvleken. I 54:e minuten tog Åtvidaberg ledningen med 2-1, men det hann bara gå tio minuter innan Tjust vänt på steken.

Albin Wretman slog först till från straffpunkten och sedan från en hörna.

"Vi ger inte upp"

Wretman gjorde även Tjusts 1-1-mål i början av andra halvleken. Matchen var jämn hela vägen in i mål. I den 89:e satte Viktor Gustavsson spiken i kistan med sitt 4-2-mål. Med tio sekunder kvar reducerade Åtvidaberg på straff, men det var också det sista som hände i matchen.

– Det är skönt med en derbyvinst och det var definitivt en rättvis seger. Jag är framförallt nöjd med att vi inte ger upp. Vi krigar i 90 minuter drygt och ger oss inte. Det är lätt att tappa skärpa och fokus, men vi kommer tillbaka i andra, säger tränaren Thomas Fransson.