BLYTUNG FÖRLUST FÖR TJUST I KVALSPELET

Tjust Bandy föll tungt hemma mot Katrineholm. Foto: Ossian Mathiasson

Tjust Bandy förlorade återigen mot Katrineholm. Den här gången blev det 4-6 på hemmais.
Förlusten gör att Tjust Bandys chanser att gå upp är mycket små.

Tjust fick annars en drömstart på hemmamatchen mot Katrineholm, där Tjust verkligen var i behov av två poäng. Albin Wretman nätade dubbelt och efter drygt 17 minuter ledde Gamleby-laget med 2-0.

Men Katrineholms reducering kom lite för snabbt. Bara en minut senare stod det 2-1.

Katrineholm gjorde sedan tre snabba mål och ledde ganska plötsligt med 2-4.

Tufft läge

Sex minuter in på den andra halvleken kom 3-4 genom Stefan "X:et" Erixon. Han dunkade in reduceringen på straff. Kontakten blev dock inte långvarig. Katrineholm gjorde 3-5 bara minuter senare.

Efter 70 minuter höll sig "X:et" framme igen och såg till att ställningen var 4-5. Tjust hade kontakt igen.

Men återigen kom en käftsmäll. Tre minuter senare gjorde gästerna 6-4 och därmed var matchen stängd.

Efter förlusten står Tjust kvar på två poäng. Katrineholm har sju poäng och Nitro/Nora sex efter att ha slagit Mölndal borta.

Tjust Bandys chanser att nå en plats i Allsvenskan är därmed små inför avslutningen.