Annons:

Tjust värvar målvakt – tvåårskontrakt är påskrivet:

Målvakten Dennis Norberg Endom har skrivit på ett tvåårskontrakt med Tjust Bandy. Foto: Tjust Bandy

Tjust värvar målvakt – tvåårskontrakt är påskrivet: "Var inte sen att nappa"

Målvakten Dennis Norberg Endom, 23, har skrivit ett tvåårskontrakt med Tjust Bandy. 

Annons:

Värt att nämna är att Dennis Norberg Endom lånades in till Tjust från Djurgården redan förra säsongen under några veckor i oktober då Gamlebyklubben hade bekymmer med skador. Han återvände därefter till Djurgården där han slutförde säsongen.

"Mycket positivt intryck"

Nu lämnar Dennis den kungliga huvudstaden för att bli Västerviksbo i augusti och representera Tjust under de två kommande säsongerna. Ett kontrakt på två år är skrivet mellan klubben och den nye burväktaren.

"Vi fick ett mycket positivt intryck av Dennis under den korta tiden han var hos oss förra säsongen. En oerhört målmedveten och seriös kille som vill något med sin bandy och som dessutom är en bra person och det "klickade" helt enkelt mellan honom och oss. Vi har haft kontakt under våren och när vi visade intresse så var han inte sen att nappa, vi är självklart mycket glada och nöjda. Vi försöker arbeta efter en struktur där vi försöker skapa förutsättningar för nya spelare att flytta hit, det är inte alltid så lätt men i detta fall så fungerade det och allt föll på plats", skriver Tjust Bandy i ett pressmeddelande. 

Han är fostrad i Hammarbys ungdomsorganisation och efter juniortiden har han representerat IK Tellus i två säsonger (elitserien) samt en säsong i Gustavsbergs IF (allsvenskan). Efter ett kort gästspel i AIK (allsvenskan) hamnade han i Djurgården, som har spelat i division 1 de sista åren. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt