Annons:

Västerviks Damfotboll slog Lindsdal och har lika många poäng som serieledaren Rockneby IK inför sista matchen. Foto: Stefan Härnström

Västervik vann toppmötet efter sent avgörande – dramatisk avslutning väntar

Västerviks Damfotboll besegrade Lindsdals IF på bortaplan i toppmötet i division 3. Det blev 1–0-seger efter sent avgörande från Hanna Nilsson. Nu väntar en dramatisk avslutning.

 

Annons:

Toppmötet mellan Västerviks Damfotboll och Lindsdals IF såg länge ut att sluta oavgjort. I den 86:e matchminuten klev Hanna Nilsson och tryckte in slutresultatet 1–0. Det var stor glädje i Västervik efter slutsignalen.

 – En sådan krigarinsats och en sådan jävla inställning. Tjejerna gör det så jävla bra. Hanna hoppade in sista 20 och avgjorde, riktigt bra. Sedan i slutet gjorde Johanna Johansson några sjuka räddningar i målet. En jävligt skön vinst och jag är nöjd med allihopa, säger Västerviks huvudtränare Tobias Ring och fortsätter:

– Vi bara trummar på hela tiden och har massa lägen. De (Lindsdal) var duktiga men idag var det vår inställning som avgjorde.

Allt avgörs i sista omgången

1–0-vinsten gör att Västervik klättrar upp till en andraplats med samma poäng som serieledaren Rockneby IK. Västervik har IFK Borgholm i sista omgången och vinst är ett måste för att det ska bli avancemang.

 – Vi ska köra tre bra pass och ladda inför söndag.

Tobias Ring väljer att lyfta fram hela laget efter segern.

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt