Annons:

Tobias Ring erbjöds en annan roll i klubben. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Ring blev erbjuden en annan roll – då valde han att lämna: “Tråkigt hade gärna varit kvar”

Västerviks Damfotboll presenterade en ny tränarduo på måndagen. Nu berättar Tobias Ring, som förde upp laget i division 2, varför det inte blir någon fortsättning i klubben.

Annons:

Nästa säsong kommer Västerviks Damfotboll spela i division 2. Huvudtränaren Tobias Ring, som var med och förde upp laget i seriesystemet, kommer inte stå vid sidlinjen nästa säsong. I stället väljer klubben att satsa på Fredrik Walfredsson och Patric Hestholm som ny tränarduo.

Tobias Ring och hans tränarkollega Mikael Gunnarsson lämnar laget som de säkrade avancemanget med. Tobias RIng berättar att han blev erbjuden en annan roll i klubben, ett erbjudande som blev anledningen till att han lämnar.

 "Jag blev erbjuden en annan roll som inte var huvudtränare, utan en roll med deras division 4-lag. Då kände jag att det inte riktigt var rätt. Tråkigt, jag hade gärna varit kvar i division 2. Men så funkar det i “tränarvärlden” även på denna nivå. Mikael och jag tar med oss två seriesegrar och bara en förlust", skriver Ring i ett sms till Dagens Västervik. 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt