Annons:

Storebro växlade upp efter jämn start och vann klart mot H/T

Basel Badran var framträdande när Storebro slog Hjorted/Totebo med 4–1. Forwarden gjorde tre mål i dagens match. Foto: Ossian Mathiasson

Storebro växlade upp efter jämn start och vann klart mot H/T

En jämn matchinledning med varsitt mål. Sedan tog Storebro IF över Toyota Cup-mötet och slog Hjorted/Totebo med 4–1 på Arena Ceos. Basel Badran gjorde tre av Storebros mål. 

Annons:

Hjorted/Totebos duktige forward Tom Nilsson satte 1–0 på straff i tolfte minuten och Basel Badran kvitterade från straffpunkten efter 25 minuter. 

Basel Badran gav Storebro ledningen strax före halvtid och fullbordade sitt hattrick tio minuter in i andra halvlek. Tio minuter från slutet fastställde Ahmad Shamekh slutresultatet till 4–1. 

Storebros tränarduo, Peter Magnusson och Torbjörn Allvin, var nöjda med insatsen. 

– Det var ganska jämnt i 20 minuter, sedan tog vi över fullständigt. Vi fortsätter ha mycket bollinnehav, stor rörelse och bra bolltempo. Vi har spelat bra i alla matcher och varit det bollförande laget. Det är först denna vecka vi har börjat jobba med offensiven, säger Magnusson och Allvin. 

H/T kom till spel med tolv man

Division 6-laget Hjorted/Totebo kom till spel med endast tolv man och lyckades inte riktigt störa Storebro som dikterade villkoren. 

– Vi står upp bra i 30-40 minuter och då var vi minst lika bra som Storebro. Efter deras straffmål tog de över och förde spelet under i stort sett hela matchen. Vi hade lite svårt att orka i andra och jag tycker inte att orken ska inte tryta hos de som är med i dag. Men har du inte ork så fallerar både passningsspel och positionsspel, säger Robert Hagelin, tränare i H/T. 

Alla spelare i H/T fick beröm för jobbet i första halvlek. Basel Badran, Markus Skoog, Abasien Stankzai och Theo Eklund var bäst i segrande Storebro.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt