Annons:

Överum körde över VSGF – han gjorde hattrick

Albin Dahlström gjorde tre mål mot Virserum. Foto: Arkivbild

Överum körde över VSGF – han gjorde hattrick

Överum spelade inte på topp – men det blev ändå 5-0 hemma mot bottenlaget Virserum. Matchvinnare blev Albin Dahlström med sina tre mål.
– Vi kan mycket bättre, men jag ska inte klaga när vi vinner med 5-0, säger tränaren Martin Rosén.

Annons:

Matchen avgjordes redan i första halvlek där hemmalaget gick fram till 3-0. I andra höjde Virserum upp sig spelmässigt, men man lyckades aldrig skapa någon nerv. 5-0 speglade dock inte spelet på planen.

– Vi gjorde en jättedålig första halvlek. Överum spelar på gränsen och vi lägger mer energi på domaren än på att haka på i deras spel. I andra gör vi det bra och har en ribbträff, men det är så när man är i den delen av tabellen, man får ingenting med sig. Vi får ta med oss andra halvlek och kämpa på, säger VSGF-ledaren Adis Mulisic som valde att plussa Jonathan Sahlström, Meron Abraham och Alaa Al-Saadi.

Martin Rosén i hemmalägret var inte särskilt nöjd trots 5-0.

– Virserum är bättre än vad resultatet visar, vi kommer inte riktigt upp i vår nivå även om vi vinner. Vi byter väldigt mycket och roterar en del, jag vet inte om det beror på det, men vi vinner och det är bra att vinna en svårspelad match. De gör oss dåliga, men sedan blixtrar vi till ibland och gör mål. Jättekul för Albins självförtroende att han får göra tre mål, vi behöver en målspruta.

Utöver Dahlström blev även Emil Johansson och Christoffer Johansson Hagström målskyttar. Beröm går till Albin Dahlström och Fredrik Jönsson.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt