Annons:

Ankarsrum fick jubla över tre poäng mot SK Lojal ikväll. Foto: Ossian Mathiasson

Andra raka förlusten för Lojal – Ankarsrum vann klart

SK Lojal inledde serien med fyra raka segrar. Ikväll kom andra raka förlusten. Ankarsrum vann med 4-2 på Ekensved.
– Vilket pannben killarna visar, säger Ankarsrums tränare Daniel Wernersson.

Annons:

Lojal förde spelet under första halvleken och skapade en rad chanser, men effektiviteten saknades totalt ikväll. Ett hungrigt Ankarsrum utnyttjade sina lägen och gick fram till 2-0 – en ledning som växt till 4-0 i inledningen av andra.

Lojal fick viss kontakt med två reduceringar – men det var för lite och för sent.

– Det var svårflirtat idag. Vi spelar ganska bra, men bollen vill inte in. Vi gör tre misstag i första och de gör två mål på det, så de har bra utdelning. Vi styrde spelet, men de hade lite omställningar. Det blir lite spänning i slutet, men vi faller på egna misstag och att vi inte sätter bollarna. Chansmässigt hade det kunnat bli 5-5, säger Filip Ingemarsson i Lojal.

Vad är skillnaden jämfört med inledningen?

– Det är bolltappen, vi är lite för tama när vi tappar den. Det tar för många sekunder innan vi agerar och det är det som är skillnaden.

"En jäkligt bra match"

Daniel Walfredsson i AIS var mer än nöjd.

– Det var en jäkligt bra match. Vi visade ett jävulskt pannben och det vinner vi på. De bad om ursäkt och gnällde på planen redan innan matchen, men jag är så stolt över grabbarna. Vilken krigarinsats.

Jesper Karlsson blev dubbel målskytt i bortalaget och Christoffer Björk och Hadi Ammar stod för de övriga. Fabian Ring var bäst i laget, men alla gjorde en mycket fin insats.

Kastrio Jashari och Denis Imsirovic nätade för Lojal där målskyttarna samt målvakten Philip Henriksson och comebackande Niklas Nilsson stack ut.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt