Annons:

Elias Hallingfors gjorde hattrick för Södra Vi ikväll. Foto: Privat

Nyförvärvet gjorde hattrick – vände matchen på egen hand

Södra Vi var riktigt illa ute mot topplaget Tjust. Då klev nyförvärvet Elias Hallingfors fram och nickade in 1-2, 2-2 och 3-2.
– Jag älskar såna spelare, berömmer Patrik Nilsson.

Annons:

Ingenting talade för Södra Vi efter första halvleken. Då hade ett formstarkt Tjust gått fram till 2-0 efter mål av Abdirahman Aydarus Abdi och Robin Lundahl och varit det något bättre laget.

I andra var matchen fortsatt jämn, men plötsligt klev Elias Hallingfors fram. Han nickade in 1-2 efter 57 minuter, 2-2 efter 63 och matchavgörande 3-2 efter 77.

– Alla var på nick och två av dem var riktigt snygga. Sista var det helt sjukt att han fick in, säger Patrik Nilsson och hyllar sitt nyförvärv:

– Hallingfors är lite för bra för den här serien. Han är jäkligt duktig och det betyder mycket för vårt lag. Jag älskar såna spelare. Han är rejäl hela tiden och det är det handlar om ofta. Det handlar om att göra hundra procent.

Trodde du på en vändning i paus?

– Nej, det kan jag inte säga, men killarna visade moral och det var en jäkligt skön och viktig seger.

Tjusts Pierre Tegenstam var besviken:

– Jag vet inte vad jag ska säga, det var ingen bra insats. Första är helt okej, den andra behöver vi inte säga så mycket om. De gör tre mål på nick. Vi tappar allt i andra och de var hetare och tuffare. Jag vet inte vad det beror på.

Björn Söderström plussas i Tjust, men bäst på plan var Elias Hallingfors i Södra Vi. Även Jonathan Gustafsson gjorde det bra i SVIF.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt