Annons:

Ny förlust för Tjust – svängdörrar i första halvlek

Tjust föll mot Lindö. Arkivfoto: Stefan Härnström

Ny förlust för Tjust – svängdörrar i första halvlek

Andra matchen på två dagar. Då förlorade Tjust IF FF igen. Den här gången var det Lindö FF som blev för svårt och vann med 5-3.

– Vi har fått se vad vi behöver jobba vidare på och vad vi är bra på, säger Tjust-tränaren Joakim Krüger.

Annons:

Tjust-damerna har spelat sina två första matcher för säsongen. I går blev det förlust med 2-1 borta mot Färjestadens GoIF. I dag blev det ett nytt nederlag; 5-3 hemma mot Lindö FF.

Bortalaget tog ledningen efter bara drygt fem minuters spel. I mitten av halvleken kvitterade Tjust till 1-1 genom Ebba Kymmer Ragnarsson. Lindö gjorde sedan två snabba mål innan Filippa Karlberg reducerade till 3-2, som också var ställningen i paus.

– Det var väl lite trötta ben efter matchen i går och det var svängdörrar i första halvlek. Jag tycker ändå att vi gjorde det bra framåt och vi skapade tillräckligt för att göra i alla fall ett par mål till, säger Joakim Krüger.

Tekniskt skickliga

I den andra halvleken gick bortalaget fram till en 5-2-ledning innan Jennifer Ilhammar fastställde slutresultatet till 5-3 i slutet av matchen.

– I andra var det lite mer tillknäppt. Jag tycker kanske att vi var det lite bättre laget, men Lindö hade många tekniskt duktiga spelare. Vi var lite för snälla i vissa situationer och måste spela lite hårdare. Totalt sett fick vi ytterligare en bra genomkörare och många spelare fick speltid i dag, säger Krüger.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt