Annons:

BOIF tog viktig seger – hakar på i toppstriden

Viktor Franssons BOIF vann trots en rätt svag insats. Foto: Arkivbild

BOIF tog viktig seger – hakar på i toppstriden

Tre poäng behövdes för att haka på i toppstriden. Trots en svag insats blev det seger med 2-0 mot Gamleby FF. 

Annons:

BOIF kom inte alls upp i nivå, men gjorde vad som krävdes och är nu tre poäng före Hjorted/Totebo med två matcher mer spelat. 

– Det var slätstruket i dag. Vi vann med 2-0, men det var inte mer än så. Motivationen saknades och spelarna gick in för att vinna matchen, men inte ett dugg mer. Det var både underskattning och dålig inställning, säger tränaren Viktor Fransson.

Hur ser du på läget i toppen?

– Vi räknar med hjälp av Lojal, så kan vi ta kvalplatsen. Lojal ska lösa det tycker jag, de är så pass mycket bättre än alla andra lag i serien.

Hampuz Bränning gjorde 1-0 direkt i upptakten av den andra halvleken. Kort senare blev Anton Vernersson Jonsson målchansutvisad, men Isac Torlamb gjorde ändå 2-0.

– Vi är lika bra i första halvlek, sedan vet jag inte vad som händer i början av andra halvlek. Vi är inte påslagna när domaren blåser igen och låter dem passa bollen utanför vårt straffområde och prickskjuta 1-0. Efter det vaknar vi till igen och har kontroll på matchen. Då drar vi på oss en onödig straff, säger Gamlebys tränare Lennie Rosén.

Ingen förtjänade beröm i något av lagen. HÄR finns tabellen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt